bbb
Leave us a mesage

Send us a mesage and we will replay as soon as possible.

about us

ABOUT US

Meet the team!
portfolio

PORTFOLIO

Our work so far...
contact

CONTACT

Where to find us
career

CAREERS

Join the team!
technology

Tehnologies

What we work with
services

SERVICES

What we offer

Despre noi

Cine suntem?

Suntem Pixel Works, o firma care ofera servicii complete de Web Design...... In ciuda faptului ca suntem o firma tanara, echipa noastra este formata din membrii ce poseda o experienta considerabila in materie de software developement. Suntem dedicati in gasirea si implementarea de solutii digitale inovative care sa te ajute pe tine sa iti cresti businesul.

De ce noi?

Preturi foarte mici incepand de la 20 euro/ora pentru proiecte simple. In functie de complexitatea proiectului si de technologiile utilizate pretul nu depaseste de regula 45 euro/ora.
Livram cod de cea mai inalta calitate multumita unei echipe tinere si pasionate,competitiei ridicate, si nu in ultimul rand.....

Cariere

Cautam programatori web si mobile...

Cerinte/Skills

  • Developing and delivering web solutions, websites and mobile apps.
  • Cunostinte programare orice limbaj (C++, PHP, Java etc).
  • Constituie un avantaj cunoasterea unor tehnologii web precumPHP, Js, Jquery, Css, OOP in PHP, Linux, SQL, SEO

Ce oferim:

  • Mediu de lucru relaxat;
  • Posibilitatea de a te dezvolta profesional;
  • Training gratuit oferit in cadrul firmei;
  • Birouri moderne si locatie centrala;
  • Nourishing Friday (free lunch)

Technologies

grunt
git
laravel
jquery
lonux
sql
php
apache
bitbucket
boo
bower
css
drup
gulp
less
mobile

Portofolio

Servicii

Indiferent ca iti doresti un website personalizat, un magazin online modern sau doar un simplu site de prezentare, echipa Pixel Works iti va gasi cele mai bune solutii digitale pentru tine si domeniul tau de activitate.

Aplicatii web complete

Livram la comanda aplicatii web dezvoltate dupa cerintele clientului. Oferim consultanta gratuita cu unul din specialistii nostrii in vederea stabilirii tehnologiilor utilizate, estimarea timpului de dezvoltare si a costurilor de productie si mentenanta(acolo unde este cazul).

Mententanta software

Serviciile de mentenanta reprezinta punctul de intalnire dintre zona de IT si obiectivele de business. Oferim servicii de mentenanta si suport, Update siteuri, implementarea de noi functionalitati, identificarea si eliminarea rapida a bug-urior...

Siteuri prezentare

Efectuam la comanda siteuri personalizate.Oferim consultanta gratuita cu unul din specialistii nostrii in vederea stabilirii tehnologiilor utilizate, estimarea timpului de productie si a costurilor de productie si mentenanta(acolo unde este cazul).

Optimizare SEO

Oferim clientilor nostri serviciul de consultanta care implica o analiza a site-ului pentru Optimizarea SEO. Stabilim tehnicile care se potrivesc cel mai bine insa si actiunile care vor fi efectuate. Deasemenea, vom stabili un pret clar in ceea ce priveste serviciul de Optimizare SEO.

Consultanta web

Consultanta web te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru ca afacerea ta sa aiba succesul scontat pe Internet; Daca vrei sa iti deschizi o afacere online sau un simplu site de pezentare, specialistii nostri va pot indruma in directia dorita pentru a va realiza obiectivele.

Inregistrare domenii

Doriti sa va lansati afacerea in spatiul online si nu stiti sigur ce domeniu vi se potriveste mai bine? Noi va oferim solutii complete, atat pentru inregistrare domenii, cat si de web-hosting. Mai mult, la Pixel Works puteti beneficia acum de consultanta gratuita.

Contact Us

E-mail

howdy@pixel-works.ro

Telephone

+40 (0)741 581 186

Adress

Bloc C2, sc. B, ap. 2, Buzau, Romania.